Una dintre bucuriile vietii de student e sa te bucuri de pachetul de acasa, pregatit cu grija de mama. 😀 Orice student stie asta. Nicio delicatesa pregatita la restaurant nu poate egala mancarea gatita de mami. De obicei mami imi trimite niste pachete care ar indoi pe oricine de spate. Nu stiu cum reuseste ea sa inghesuiasca atatea intr-o gentuta nu prea mare, dar de fiecare data extreeeeeeem de grea. Un alt aspect e ca eu nu pot sa supravietuiesc prea mult fara ciorba, dat fiind faptul ca viata la camin nu-mi prea permite sa-mi etalez talentul culinar. De aceea imi trimite de fiecare data ciorba, in unul sau mai multe recipiente, ca sa fie sigura ca-mi ajunge o saptamana. Asa s-a intamplat si saptamana asta.
Stomacul protesta de zor cand am ajuns acasa dupa facultate. Nici nu puteam sa-i reprosez ceva dupa atata efort intelectual, si ce putea fi mai buna decat o portie de ciorba? Nimic, desigur! Asa ca m-am apucat sa mut mancarea in oale. In graba mea insa, nu m-am gandit sa ma uit sa vad ce fel de ciorba e. Daca va intrebati cum e ciorba de pui amestecata cu cea de fasole…va pot da eu raspunsul. Nu e chiar asa de rea. Am observat boroboata abia dupa ce pe fundul recipientului mai ramasesera cateva boabe de fasole ratacite. Eu zic ca restaurantele ar trebui sa introduca mixuri de ciorbe, pentru ca nu se stie niciodata ce ar putea iesi! Daca merge pizza cu sarmale, de ce n-ar merge si ciorba de pui cu fasole? :))