Week-end mobilat

Cu julituri, zgârieturi şi vânătăi şi lacrimi în ochi vă povestesc că e gata! În sfârşit pot declara că am terminat de mobilat garsoniera. Bine, Îmi mai trebuie un pantofar şi o măsuţă, dar astea sunt detalii. Greul a trecut. Dintr-un morman de bucăţii de mobilă am făcut o frumuseţe de mobilier, care arată extrem de bine în cuibuşorul meu! 😀 După ce eu şi mami am demontat un şifonier, am mobilizat familia şi ne-am pus pe treabă. Noroc cu tati, că el e expertul în montat şi făcut chestii. Acum am o mobilă şi jumătate, pentru că un corp din cea veche a rămas întreg, aşteptând să ajungă acasă, la Focşani, ca să ajungă la o familie nevoiaşă.  E cam aglomerat, dar bucuria de a-mi vedea mobila cea nouă mă face să ignor asta.

După ce am trecut prin două sesiuni majore de curăţenie, aici şi acasă, la Focşani, ştiu foarte multe despre zugrăvit, montat uşi, mobilă, pus gresie-faianţă etc. Ofer consultaţie, la o adică! 😉

În altă ordine de idei, săptămâna viitoare va fi una chiar mai plină decât cea care a trecut. Încep practica la F5, joi avem Digi Caffe şi vineri avem Optimism 2009, ediţia de toamnă. Abia aştept să revăd oameni frumoşi şi să lucrez cu oameni interesanţi! Se anunţă a fi o săptămână frumoasă, ceea ce vă urez şi vouă!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.