Invitatie la vals

IMAG0155Ieri seara am fost la cea mai frumoasa experienta muzicala de pana acum. Am fost la “Invitatie la vals”, un recital al orchestrei Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”. Spectacolul a avut loc in parcul de langa Palatul Cotroceni si a fost absolut superb! N-am cuvinte sa descriu cat de fermecatoare a fost intreaga experienta: o seara linistita, suficient de calda, intr-o gradina frumoasa, pe acordurile divine ale unei orchestre magnifice.

Partiturile lui Johann Strauss (tatal, dar si fiul..chiar si fratele si un var) au fost atat de frumoase, incat imi doream sa inspir toata muzica si sa nu mai respir niciodata, doar ca sa o pot pastra in suflet. Valsurile ne-au incantat simturile, polca ne-a facut sa zambim si sa tinem ritmul si nu de putine ori imi venea sa ies la dans. Ma visam deja purtata de un tanar fermecator in frac, cu poalele rochiei fosnind pe pietrele aleii… Aaaa…cateodata am senzatia ca m-am nascut in epoca gresita.  “Dunarea Albastra” ne-a facut inimile sa tresara si am IMAG0156savurat fiecare nota si fiecare acord.

Cand s-a terminat spectacolul am avut senzatia ca s-a rupt o vraja din care nimeni nu voia sa se trezeasca. Am ramas cu o dorinta enorma de a asculta mai mult si abia astept sa-mi iau bilete la urmatorul spectacol.

Multumesc Cristi pentru poze! :*

PS: Articol nou pe apPRentice.ro despre relatia dintre jurnalisti si PR-isti.

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. 80 things I did in 2009 « Flori din umbra

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.